kaffe hjerter

- Podcast "Utsikt med innsikt"-

I podcast-serien "Utsikt med innsikt" inviterer vi til en uhøytidelig prat i frie omgivelser. Gjesten velger selv et sted med utsikt, og vi tar med kaffe på jakt etter innsikt. En lett blanding av alvor og lek, fagstoff og pek - Men mest av alt handler det om faget.

PODCAST Nr. 1 - "Helt kanon" 

Hva skjer når Eivind Andersen, administrerende direktør i Oslo Håndverks- og Industriforening, får velge et sted for OHIFs første prøve-podcast "Utsikt med innsikt"? Vi har startet med litt lav lyd og et stort forbedringspotensiale, men vi "bjuder»på.

Helt kanonOHIF
00:00 / 12:37

PODCAST Nr. 2 - En "sheriff" blant cowboyer 

 

Han rir ikke inn i solnedgangen med det første. Prosjektlederen for Fair Play Bygg - Oslo og omegnLars Mamen, har det alt for travelt. Men noen minutters podcast med OHIF har han tatt seg tid til. Vi møtte han i Bjørvika.

Ein sheriff blant cowboyerOHIF
00:00 / 16:51

PODCAST Nr. 3 - Fjeld møter mur

 

Hvilken ordfører i Oslo har stilt opp i reklame for mur og langpils? Og hvorfor kaller man langpilsen for "en murer"? Hør murmester Knut Fjeld fortelle gode håndverkerhistorier i OHIF's podcast "Utsikt med innsikt" - God helg!!

Fjeld møter murOHIF
00:00 / 13:56

PODCAST Nr. 4 - Gå Solo

 

Hvordan går den med en liten bedrift i sentrum i pandemien? Hvordan smykker man sine sko? - Og kjenner du til "Solo-mannen"? 

Hør gullsmed Thomas Heyerdahl snakke om alvor og lek i podcasten "Utsikt med innsikt"

 

Gå solo (2)OHIF
00:00 / 17:50

PODCAST Nr. 5 - Pølser og politikk

 

Vi takker av en flott styreleder med en podcast om "pølser og politikk". Espen Lynghaug vil fortsette i styret noen år til, men vi setter veldig pris på den styrelederjobben han har gjort. En uredigert og uhøytidelig podcast om kjøttfaget, rekruttering, godt håndverk og fremtid. 

 

Pølser og politikkOHIF
00:00 / 19:30

PODCAST Nr. 6 - Er seriøsitet blitt en nisje?

 

Er seriøse firmaers etiske standard ikke forenlig med den etiske standarden i Oslo Kommune? OHIF inviterte tømrermesterne Pål Øye og Kjetil Eriksen på julelunsj. Dette er bare litt av det vi pratet om - Men det er en vitamininnsprøyting å få snakke med disse tusenkunstnerne vi har som medlemmer. Kreative, gløgge, rettferdige og lekne på samme tid.

 

Er seriøsitet blitt en nisjeOHIF
00:00 / 14:13