kaffe hjerter

- Podcast "Utsikt med innsikt"-

I podcast-serien "Utsikt med innsikt" inviterer vi til en uhøytidelig prat i frie omgivelser. Gjesten velger selv et sted med utsikt, og vi tar med kaffe på jakt etter innsikt. En lett blanding av alvor og lek, fagstoff og pek - Men mest av alt handler det om faget.

PODCAST Nr. 1 - "Helt kanon" 

Hva skjer når Eivind Andersen, administrerende direktør i Oslo Håndverks- og Industriforening, får velge et sted for OHIFs første prøve-podcast "Utsikt med innsikt"? Vi har startet med litt lav lyd og et stort forbedringspotensiale, men vi "bjuder»på.

Helt kanonOHIF
00:00 / 12:37

PODCAST Nr. 2 - En "sheriff" blant cowboyer 

 

Han rir ikke inn i solnedgangen med det første. Prosjektlederen for Fair Play Bygg - Oslo og omegnLars Mamen, har det alt for travelt. Men noen minutters podcast med OHIF har han tatt seg tid til. Vi møtte han i Bjørvika.

Ein sheriff blant cowboyerOHIF
00:00 / 16:51

PODCAST Nr. 3 - Fjeld møter mur

 

Hvilken ordfører i Oslo har stilt opp i reklame for mur og langpils? Og hvorfor kaller man langpilsen for "en murer"? Hør murmester Knut Fjeld fortelle gode håndverkerhistorier i OHIF's podcast "Utsikt med innsikt" - God helg!!

Fjeld møter murOHIF
00:00 / 13:56

PODCAST Nr. 4 - Gå Solo

 

Hvordan går den med en liten bedrift i sentrum i pandemien? Hvordan smykker man sine sko? - Og kjenner du til "Solo-mannen"? 

Hør gullsmed Thomas Heyerdahl snakke om alvor og lek i podcasten "Utsikt med innsikt"

 

Gå solo (2)OHIF
00:00 / 17:50

TA KONTAKT

SEND OSS EN MELDING

  • Gray Instagram Ikon

Rozenkranz`gate 7

0159 Oslo

© 2018